De moderne energiehuishouding van Mitsubishi Electric

Koelen én verwarmen met gratis energie

 

Gratis energie?

De Mitsubishi Electric warmtepompsystemen onttrekken hun energie aan de omgevingslucht. Deze energie wordt weer omgezet om te gebruiken voor verwarming, koeling en het bereiden van warmtapwater. Deze energiebron is duurzaam en gratis. Afhankelijk van de toepassing kunnen rendementen behaald worden tussen de 350% en 500%. Hierdoor zijn deze warmtepompen niet alleen goed voor het milieu, maar ook zeker voor uw energierekening!

Hieronder vindt u een grafische weergave hoe het Mitsubishi Electric warmtepomp systeem bij u thuis zou kunnen werken.

koelen en verwarmen met gratis energie

 

Omdat de Mitsubishi Electric warmtepomp gebruik maakt van gratis energie is verwarming met een warmtepomp zelfs voordeliger dan met een hoogrendement CV-ketel.

 

Ecodan - Het alternatief voor de CV-ketel

Mitsubishi Electric heeft de verwarmingstechniek van haar warmtepompen spectaculair verder ontwikkeld en introduceert een nieuwe, trendsettende serie lucht/water warmtepompen, die ook bij lage buitentemperaturen een constant verwarmingsvermogen levert. De Ecodan lucht/water warmtepomp is het alternatief voor de traditionele CV-ketel.

 

 

Het Ecodan is het enige warmtepompsysteem in de markt die geen gebruik maakt van een energieverslindende elektrische naverwarming. Een gasaansluiting is dus overbodig.

Van alle markten thuis

Mitsubishi Electric levert verschillende warmtepompen. Deze warmtepompen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw, bestaande bouw en de utiliteit. De warmtepompen van Mitsubishi Electric staan synoniem voor kwaliteit. Niet voor niets kiezen vele professionals in ondermeer het hotelwezen, zorginstellingen, de retail en het bedrijfsleven al jaren exclusief voor Mitsubishi Electric.

Spelen met energie

De City Multi VRF systemen van Mitsubishi Electric behoren tot de meest energiezuinige, comfortabele en fluisterstille klimaatsystemen in de markt. Dit gepatenteerde warmtepompsysteem zorgt naast enorme energiebesparing voor een uiterst comfortabel werk- en/ of leefklimaat. Comfort op alle facetten zoals individuele regelbaarheid temperatuur, beleving,  betrouwbaarheid en geluid.

 

 

Meer informatie

Wilt u weten wat onze systemen voor u kunnen betekenen of wilt u meer infomatie over een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 

 

 

 

 
Zwaar bewolkt en regen
7 °C
Wind: NNW - 6 m/s | Luchtvochtigheid: 88%
Bezig met laden
Er is een fout opgetreden